Hvad er godt hundefoder?

Hvilket hundefoder er det bedste for min hund?

Når du søger efter foder til din hund, kan det virke totalt uoverskueligt. Hvordan kan du som hundeejer se forskellen på kvalitets hundefoder og det modsatte? Det er ikke altid nemt at gennemskue hvilke råvarer, der reelt er i posen med foder. Hvor kommer råproteinet fra? Er det animalsk eller vegetabilsk?

 

En god tommelfingerregel er, at hvis første ingrediens er friskt/fersk kød, så er der en god chance for, at du får kvalitets hundefoder i posen. Er første ingrediens majs, hvede, -gluten eller andre kornprodukter, så er der nok mere spekuleret i hvordan man kan tjene flest mulige penge, fremfor at lave noget sundt og godt foder til hunde.

 

Måske har din bedste ven allergi? Skal du så have allergifoder? Nogle gange skal der ikke så meget til, for at rette op på ubalancerne, så allergisymptomerne forsvinder igen, når hunden får det foder, som kroppen rent faktisk kan forstå og omsætte som god ernæring.

 

Tjek altid indholdsfortegnelsen på dit hundefoder; forstår du indholdet? Hvis der er for mange fremmede ord, så få dem oversat der, hvor du køber dit hundefoder, f.eks. hos RigtigHundemad, hvor vi ALTID ved, hvad der er i posen! Derfor kan vi også rådgive og hjælpe, hvis din hund har foderallergi.

 

Er hundefodertests til at stole på?

 

- eller er det bare producentens eget testpanel? Hvem vurderer indholdet i hundefoderet; er der annoncekroner involveret, eller er det et privat hobbyprojekt?

 

Kan man sammenligne foder på %’erne, eller skal man lige gøre sig den ekstra umage og undersøge, hvorfra råvarerne kommer? 

 

Hos RigtigHundemad er du i trygge hænder! Vi har undersøgt det hele for dig! Uanset om du søger foder mod allergi, overvægt, foder til kræsne hunde eller bare vil have det bedste, så kan du finde nøjagtigt det, som passer bedst til netop din hund os RigtigHundemads forhandlere eller bestille dit hundefoder online med levering hjemme hos dig selv.

 

RigtigHundemads produkter ligger i toppen af test af hundefoder, hvilket vi naturligvis betragter som en selvfølge. Vi er ikke altid helt enige i den måde man vurderer ingredienslisten på, men placeringen i toppen er der ingen tvivl om. Men test selv vores hundefoder, vi lover dig, at din hund blive rigtig glad for dit valg.

2_x_madskåle.jpg
wildboar_12kg.png