RigtigHundemad

Hvis vi skal være helt ærlige...

 

Hunde er jo ikke født til at spise tørfoder!

I millioner af år (og frem til introduktionen af tørfoderet) har hundens primære foder bestået af rå, uforarbejdet føde, byttedyr, ådsler - og rester fra vores middagsbord.

 

Hjørnestenen i RigtigHundemad er derfor BARF-produkter: Råt kød! Altså mad, der er udviklet og tilpasset hunden og kattens genetik og fysiologi, og ikke nødvendigvis udviklet til hundeejerens bekvemmelighed.

 

- og bare rolig, hundene bliver ikke et blodtørstige rovdyr af at få råt kød, de bliver bare sunde og glade!

 

RigtigHundemad har en lang række lækre kødprodukter, så der er nok at vælge imellem for at give vores firbenede venner en naturlig, sund, nærende og varieret kost. Vi har ved udvælgelsen af vores kød lagt stor vægt på kvaliteten, for det er af stor vigtighed for os, at der er dyrevelfærd hele vejen til madskålen. Vi benytter således kun kød godkendt til human ernæring og vi bestræber os på at dyrene har haft et værdigt liv. Det meste kommer fra Danmark, mens rensdyr er fra Nordsverige og hjort er fra de store skove i Bayern i Sydtyskland. Vores produktionsenhed drives udelukkende af solenergi, hvilket i sig selv er en bedrift med tanke på, at arbejdstemperaturen er temmelig langt under frysepunktet.

Vi er i det hele taget meget stolte af vores BARF-produkter; vi gør vores bedste for at gøre det helt rigtige!

rigtighundemad_logo_.png